-
جمعه, ۲۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱ ق.ظ
-
۱۷۴۰
شاید هنگامی که شما مشغول گرفتن عکس از صبحانه خود و یا غروب آفتاب هستید، اصلا به این مسئله فکر نکنید که تصاویر اینستاگرام میتوانند یک وسیله بسیار ارزشمند برای جمعآوری اطلاعات از سراسر جهان باشند. این درست همان چیزی است که Julia Kumari Drapkin، روزنامهنگار محیطی از آن برای آگاهی از تغییرات آبوهوایی استفاده نموده است.
پروژه I See Change اولین بار در سال 2012 به لطف همکاری ناسا و 8 ایستگاه رادیویی در سراسر ایالات متحده آغاز گردید. ایده این پروژه به این صورت است که هر فردی میتواند با انتشار یک توییت یا یک عکس در اینستاگرام با هشتگ #iseechange به رشد دادههای این مجموعه کمک نماید. این عکس میتواند هر چیزی از جمله مهاجرت غیرمنتظره و زود هنگام پرندگان تا وقوع یک طوفان باشد.
به لطف کیفیت روز افزون عکسهای گرفته شده با تلفن همراه و توانایی اپلیکیشنهای این رسانههای اجتماعی در مورد اضافه کردن اطلاعات دقیق در مورد مکان، زمان و تاریخ، اطلاعات به دست آمده توسط توییتر و اینستاگرام میتواند برای دانشمندان بسیار مفید باشد.
Drapkin در توضیح به Gizmodo چنین بیان نمود:
“تفاوتها وتغییرات کوچکی همچون جزئیاتی که در هنگام پیادهروی متوجه آن میشویم یا در خانه خود و یا حتی در یک گفتگوی کوتاه در محل کار و یا حتی گوشهای از فروشگاهی که برای خرید به آن مراجعه میکنیم، همه و همه ممکن است بسیار کوچک و بیاهمیت به نظر بیایند اما میتوانند به یک مجموعه بزرگ بپیوندند و سبب تفاوتهای بزرگ شده و تغییرات مهمی ایجاد نمایند.”
گرفتن یک عکس از یک طوفان رگباری یا جوانه زدن یک گل شاید از نظر شما ارزش چندان زیادی نداشته باشد اما با گرد هم آوردن تعداد زیادی از این گونه تصاویر، میتوان نقشه تغییرات جهانی آبوهوایی را ترسیم نمود.
وبسایت I See Change توضیحات بیشتری در مورد این پروژه به شما خواهد داد و به طور دقیق شرح خواهد داد که چگونه میتوانید با حساب کاربری رسانه اجتماعی خود با این پروژه همکاری داشته باشید. شما همچنین میتوانید پستهایی را که افراد دیگر با استفاده از هشتگ #iseechange در طول این سالها منتشر نمودهاند را نیز مشاهده نمایید.