آموزش انتشار استوری فقط برای افراد خاص و کار با قابلیت close friends list :: اینستاگرام ها | مرجع تخصصی دانلود و آموزش شبکه های اجتماعی

آموزش انتشار استوری فقط برای افراد خاص و کار با قابلیت close friends list

قابلیت استوری اینستاگرام به کاربران این امکان را می دهد که تصاویر و ویدیوهایی در اینستاگرام قرار دهند که تنها به مدت 24 ساعت قابل مشاهده هستند و بعد از این زمان پاک می شوند . با توجه به محبوبیت زیادی که بخش استوری اینستاگرام در بین کاربران پیدا کرده اینستاگرام با آپدیت های مختلف هر روز قابلیت های بیشتری را به این بخش اضافه می کند . اخیرا قابلیت جدیدی به نام IGTV اینستاگرام به این نرم افزار اضافه شده بود که به کاربران امکان آپلود فیلم های بیشتر از یک دقیقه را می داد و در مقاله به اشتراک گذاری ویدیوهای 1 ساعته در مورد آن صحبت کردیم . اما بعد از این قابلیت امکان جدید دیگری در استوری اینستاگرام اضافه شد که قابلیت close friends list نام دارد و به کاربران امکان انتشار استوری فقط برای افراد خاص را می دهد . در صورتی که مایلید بدانید چگونه استوری های خود را فقط برای افراد خاص منتشر کنید با مقاله امروز گروه اینستاگرام ها همراه باشید .

 آموزش انتشار استوری فقط برای افراد خاص و کار با قابلیت close friends list

نحوه استفاده از قابلیت close friends list اینستاگرام

برای استفاده از قابلیت close friends list اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید :
1- ابتدا آخرین نسخه اینستاگرام را از گوگل پلی و یا اپ استور دانلود کنید .
2- وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید .

نحوه استفاده از قابلیت close friends list اینستاگرام

3- مشاهده می کنید که یک آیکون جدید که شبیه یک لیست است به بالای صفحه اضافه شده است . بر روی این آیکون تپ کنید . در این قسمت توضیح کوتاهی در خصوص ویژگی ها و نحوه عملکرد این قابلیت مشاهده خواهید کرد . حال بر روی دکمه Next تپ کنید .
4- در این مرحله صفحه close friends list برای شما باز می شود . در این بخش شما می توانید افرادی که مایلید به استوری شما دسترسی داشته باشند را انتخاب کنید .

 آموزش انتشار استوری فقط برای افراد خاص و کار با قابلیت close friends list

برای انتخاب افراد مورد نظر باید روی دکمه Add کنار آن ها تپ کنید . در این مرحله می توانید از نوار جستجو برای یافتن دوستان مد نظر خود استفاده کنید .
5- بعد از انتخاب افراد مورد نظر بر روی دکمه Done تپ کنید .
6- حال هنگامی که قصد انتشار یک استوری را دارید بر روی گزینه close friends list تپ کنید . به این ترتیب استوری شما تنها برای این افراد منتشر خواهد شد .

 آموزش انتشار استوری فقط برای افراد خاص و کار با قابلیت close friends list

نکاتی که هنگام استفاده از قابلیت close friends list باید به آن توجه کنید

نکته اول : امکان حذف و اضافه کردن افراد در close friends list وجود دارد .
نکته دوم : لیست دوستان نزدیک یا همان close friends list شما با کاربران دیگر به اشتراک گذاشته نمی شود .
نکته سوم : امکان هایلایت کردن استوری منتشر شده برای close friends list وجود دارد و تنها افراد موجود در لیست دوستان نزدیک می توانند استوری هایلایت شده را ببینند .

| | پنجشنبه, ۳ آبان ۱۳۹۷، ۰۳:۱۴ ب.ظ | | برنامه | | اندروید | | آموزش
| | نویسنده : اینستا گرام ها
لطفا قبل از نظر دادن به این پست حتما موارد زیر را بخوانید
شما می توانید نظرات خود را پیرامون این مطلب ارسال فرمایید،نظرات شما می تواند در تایید و یا نقد این مطلب و یا مبتنی بر نظر شخصی خودتان باشد.
لطفا در مورد موضوع اصلی پست نظر دهید و برای بحث های جدید، نظرتون رو در قسمت تماس با من ارسال کنید.
کامنت هایی که در پاسخ به نظر دیگران و یا نقد کامنت سایرین باشند،تنها در صورت رعایت ادب و نزاکت تایید خواهند شد.
قبل از نظر دادن اگر بیانی هستید،روی وارد شوید کلیک کنید تا مشخصات شما به صورت خودکار ظاهر شود.
نظراتی که خصوصی ارسال می شوند،قابلیت نمایش عمومی در این پست را ندارند.
کامنت های تبلیغاتی یا کامنت هایی که جهت گرفتن بک لینک ارسال می شوند،ستاره دار یا تایید نخواهند شد.
کامنت هایی که حاوی توهین،تمسخر،تهمت نسبت به قومیت ها و نیز اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند تایید نخواهند شد.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تمامی حقوق برای اینستاگرام ها | مرجع تخصصی دانلود و آموزش شبکه های اجتماعی