Shkarkoni versionin e ri të Instagram për Android instagram_70.0.0.0.34 me lidhje të drejtpërdrejtë

  • ۸۰۴

Instagram është një shumë popullor dhe i fuqishëm se pas lirimit të tij është bërë shumë e popullarizuar në mbarë botën.
 Software Instagram është një rrjet social ku përdoruesit mund të ndajnë imazhet fundit dhe video. Aplikacioni Android instaluar rrjetin 1,000,000,000 herë, e cila tregon popullaritetin e rrjetit dhe aplikacionin e saj Android. shih.

دانلود اینستاگرام 2018دانلود اینستاگرامدانلود اینستاگرام

Instagram Special për Shqipërinë

Të tjera Përshkrimi: Instagram është shkarkuar mbi 130 milionë në mbarë botën për platforma të ndryshme. Përdoruesit mund të ndajnë fotot e tyre në rrjetet e tjera sociale si Twitter, Facebook, Flickr dhe Tumblr. Karakteristika të tjera të këtij programi përfshijnë kthimin e Vendndodhjes në vendosjen e fotografive dhe videove që ju tregojnë Në cilën vend dhe vend keni fotot tuaja. Ky aplikacion mbështet 10 mjete për redaktimin e fotove dhe videove. Programi i Instagram është i disponueshëm në të gjitha telefonat Android 4.1. Sot ne kemi dhënë një nga versionet më të fundit të këtij programi, të cilat ne shpresojmë se do të jenë me interes për të gjithë përdoruesit tuaj me famë.

* Vëmendje *
    
Ju mund të instaloni OGInsta + pa hequr aplikacionin zyrtar Instagram ose programin Instagram + dhe përdorni të dy programet krah për krah.
    
Për të instaluar Instagram + ju duhet të hiqni aplikacionin zyrtar të Instagram-it.

دانلود اینستاگرامدانلود اینستاگرام

Karakteristikat e softuerit Instagram:

- Rregullo filtrat në 100% falas
- Capture video me efekte mahnitëse kinematike
- Ndani fotot dhe videot për Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr dhe ...
- Dërgo dhe merrni pëlqime dhe komente nga miqtë dhe të njohurit
- Mbështet telefonin e përparme dhe të pasme të kamerës
- Ka 10 mjete për redaktimin e fotografive dhe videove
- Mund të përdoret në të gjitha telefonat Android

Karakteristikat e versionit të modifikuar OGInsta:

- Aftësia për të instaluar në të njëjtën kohë me programin Instagram dhe të lidheni me llogarinë e dytë
- Aftësia për të shkarkuar video dhe foto në Instagram
- Aftësi për të ndarë fotot dhe videot

Plus karakteristikat e versionit të Instagram plus:

- Aftësi për të shkarkuar video dhe foto nga rrjeti Instagram
- Aftësi për të ndarë fotot dhe videot

- Duke pasur të gjitha tiparet e versionit origjinal të Instagram

Ndryshimet e reja të versionit:

    Fix probleme dhe për të përmirësuar performancën e aplikimit

Mjedisi i aplikacionit

دانلود اینستاگرامدانلود اینستاگرامدانلود اینستاگرام

Shkarko Insta
Shkarkoni versionin e Instagram Plus

Get Direct Linked
Madhësia: 37.8 MB
Përshkrimi: Shkarkoni versionin e ri të instagram_70.0.0.0.34

***

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.