در پیام رسان ایمو نیز مانند قابلیت استوری گذاشتن در اینستاگرام می توانید استوری خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. استوری ایمو نیز مانند استوری اینستاگرام بعد از 24 ساعت حذف می شود اما با این تفاوت که در اینستاگرام با استفاده از قابلیت هایلایت اینستاگرام استوری شما بعد از 24 ساعت حذف نخواهد شد. در ادامه شما را با نحوه گذاشتن استوری در ایمو و حذف استوری در ایمو آشنا می کنیم.

 آموزش گذاشتن استوری در ایمو

Teaching the story in Emo

برای گذاشتن استوری در ایمو ابتدا وارد برنامه شوید و گزینه Story را انتخاب کنید.

Teaching the story in Emo

در صفحه باز شده قابلیت های مختلفی برای استوری وجود دارد که به آن ها می پردازیم :

 آموزش گذاشتن استوری در ایمو

1- در این بخش می توانید عکس و یا ویدئو خود را از گالری انتخاب کنید.
2- در این قسمت نیز می توانید عکس یا ویدئو خود را به صورت مستقیم گرفته و به اشتراک بگذارید.
3- به کمک این گزینه می توانید به جای عکس ، متن مورد نظر برای استوری را تایپ کنید و به اشتراک بگذارید.
بعد از انتخاب استوری خود توسط روش های بالا، در این صفحه می توانید تغییراتی را روی استوری خود اعمال کنید و آن را به اشتراک بگذارید :

نحوه گذاشتن استوری در ایمو Story in Emo

نحوه حذف استوری در ایمو

بعد از به اشتراک گذاری استوری در ایمو می توانید با مراجعه به استوری خود با استفاده از سطل آشغال پایین صفحه استوری ایمو خود  را دیلیت کنید.

نحوه حذف استوری در ایمو

بعد از دیلیت کردن استوری خود در ایمو ، دیگر امکان برگشت آن وجود ندارد و برای افراد قابل رویت نیست.

چه کسانی استوری ایمو را می بینند

اما بعد از گذاشتن استوری در ایمو این سوال برای کاربران به وجود می آید که چه کسانی می توانند این استوری به اشتراک گذاشته را ببینند؟
بعد از به اشتراک گذاری استوری در ایمو در این صفحه روی گزینه انتخاب شده کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

چه کسانی استوری ایمو را می بینند

در صفحه باز شده دو گزینه وجود دارد که به معرفی آن ها می پردازیم :
my story نحوه گذاشتن استوری در ایمو Story in Emo با فعال کردن گزینه اول استوری شما را تنها دوستانتان در ایمو می توانند ببینند.

Friends of friends نحوه گذاشتن استوری در ایمو Story in Emo با فعال کردن گزینه دوم علاوه بر دوستانتان ، دوستان آن ها نیز در ایمو می توانند استوری شما را مشاهده کنند.
اما اگر می خواهد تنها افراد خاصی استوری شما را ببینند ، در پایین همین صفحه لیستی از کانتکت های شما وجود دارد که به کمک مربع کنار آن ها می توانید تنها افرادی که مایل هستید استوری شما را ببینند را انتخاب کنید.