اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی معروف است که بسیاری از افراد از آن استفاده میکنند. زمانی که در این شبکه اجتماعی عضو میشوید اکانت شما برای همه قابل مشاهده است و هر فردی میتواند پروفایل شما را مشاهده کند.اما شما میتوانید اکانت خود را ببندید تا کسی قابلیت دسترسی به آن را نداشته باشد

#هشتگ امنیت اینستاگرام

در این مطلب، قفل کردن اینستاگرام را به شما آموزش میدهیم.

به این ترتیب فقط افرادی که شما درخواست دوستی آنها را تایید کرده باشید میتوانند تصاویر اینستاگرام شما را مشاهده کنند.

روش کار در نسخه قدیمی اینستاگرام:

1. وارد پروفایل خود شوید.

خصوصی کردن اینستاگرام - آموزش تصویری

2. گزینه Edit Your Profile موجود در کنار عکس پروفایل خود را لمس کنید.

خصوصی کردن اینستاگرام - آموزش تصویری

3. تنظیم Posts are Private را فعال کنید.

خصوصی کردن اینستاگرام

روش کار در نسخه جدید اینستاگرام:

برای مشاهده ی آموزش نسخه ی جدید به این صفحه بروید.

بعد از این کار، افراد برای مشاهده اینستاگرام شما باید Request (درخواست) بدهند. و شما میتوانید درخواست ها را تایید یا رد کنید.

بعد از شخضی سازی اینستاگرام , صفحه ی پروفایل شما اینطوری می شود ( برای غریبه ها )

آیا امکان مشاهده پست‌های یک اکانت خصوصی در اینستاگرام وجود دارد؟

***